Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Bārs, bāri, restorāns, restorāni, ēdināšanas uzņēmums, bārs Vecrīgā, restorāns Vecrīgā, restorāni Vecrīgā, ēdināšanas uzņēmums Vecrīgā, ēdināšanas uzņēmumi, kafejnīcas bāri restorāni, pusdienu piedāvājums, DJ, Kārlis Briedis, banketi, brokastis, laba mūzika, pusdienas, vakariņas, uzkodas, biznesa pusdienas, Restaurants Riga,

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Mūsu kafejnīca piedāvā garšīgi paēst un izbaudīt katru brīdi, ko Jūs varat veltīt ģimenei un draugiem pie mūsu gatavotās maltītes.

Melnais bullis, kafejnīca

Saules 4a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Kafejnīca "Melnais bullis" atrodas Madonas pilsētas centrā, tirdzniecības centra "Konzums" otrajā stāvā.

Piedāvājums:

Kafejnīcas vietu skaits - 40. ✓ Burgeri, tortilljas, frī kartupeļi, salāti, deserti, kafija. ✓ Katru dienu - siltais dienas piedāvājums. ✓ Pusdienu piedāvājums ar ātru apkalpošanu. ✓ Telpa bērnu ballītēm (tālr. rezervācijām 29112522). ✓ Iespēja pasūtīt ēdienu līdzņemšanai. ✓ Semināru apkalpošana.

Lāsīte, kafejnīca, banketi

Brīvības 57a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts: Kafejnīca, restorāns, pusdienas, banketi, konditoreja Talsos, Talsi.

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.
ZL.LV iesaka

Kafejnīca Pie Ērikas, SIA Jaunais Averss

Lakstīgalu 38, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Pieņemam pasūtījumus pusdienu piegādei ofisiem Ķekavas novadā. Galdu klāšana. Ēdienu pasūtīšana svinībām.

Ābols, kafejnīca

Jāņkalna 48a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: Kafejnīca "Ābols". Banketu galdu klāšana. Pasūtījumi.

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rauna, Rīgas 2a, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi Apraksts:

Kafejnīca/bistro "Jaunā Rauna" ir mājīga vieta, kur baudīt gardu maltīti vienā no skaistākajām Vidzemes vietām - Raunā. Pusdienu piedāvājums no pl. 11.30 līdz 14.00. Klājam arī banketus un gatavojam uzkodas dažāda veida pasākumiem. Piedāvājam tūristu grupu ēdināšanu.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca-bārs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Apraksts:

SIA ”Lubānas patērētāju biedrība” ēdnīca gan novadniekiem, gan viesiem neliek vilties - noteikti būsiet labi paēduši. Un kā 2012. gadā teicis žurnālists Egīls Zirnis: Ēdnīca Lubānas universālveikalā atdzīvina nostalģiju pēc saldajiem 70-tajiem. Kopš žurnālista viesošanās porcijas palikušas tikpat lielas un tādā pašā cenā! Turpat ēdnīcas bārā varēsiet malkot kafiju kopā ar konditorejas izstrādājumiem, izgaršot ēdnīcā gatavotus salātus un gaļas uzkodas. Atvaļinājuma noskaņojuma iegūšanai ir iespēja iemalkot grādīgos dzērienus. Ēdnīcas kolektīvs būs gatavs sagatavot tieši Jums nepieciešamo pasūtījumu, kā arī ir iespējams nomāt telpas banketa rīkošanai. Laipni lūgti!

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

Kafejnīca GAMMA, banketu galdu klāšana

"Sapnīši" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Apraksts: Ēdināšana Lielvārdē, Ogrē, Ķegumā. Galdu klāšana izbraukumos. Banketu apkalpošana. Ēdienu piegāde. Lielvārde, Ogre, Ķegums. Izbraukuma banketi 80 km rādiusā ap Lielvārdi.

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Ērtas telpas korporatīviem pasākumiem, telpas kāzu svinībām, kafejnīca , bārs, ēdināšana, galdu klāšana

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Apraksts: Pēc vecmāmiņas receptēm ceptas tortes, kliņģeri un bulciņas. Konditorejas izstrādājumus ražojam un tirgojam Dzirciema ielā Rīgā.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

Bordertauna, veikals-kafejnīca

"Robežas" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Kompleksās pusdienas. Pusdienu komplekti. Biznesa pusdienas, biznesa pusdienu piegade. Ēdieni, furšeti līdzņemšanai. pusporcijas, grupu ēdināšana. Ēdināšana, Ēdienu komplekti līdzņemšanai. Ēdienu sagatavošana līdzņemšanai ģimenes banketiem, ģimenes galdu klāšanai Saldus, Saldū. Galdu klāšanai kāzām, bērēm. Ēdieni, furšeti

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.